THANDA SAFARI LODGE

THANDA TENTED LODGE
2 maart 2023
THE CLARENDON
2 maart 2023
THANDA TENTED LODGE
2 maart 2023
THE CLARENDON
2 maart 2023

THANDA SAFARI LODGE

Onze beoordeling:   

Gelegen in het rijke natuurgebied van Zuid-Afrika’s noordelijke KwaZulu Natal (KZN), is een van Afrika’s meest luxueuze safaribestemmingen, Thanda Safari. Dit meermaals bekroonde Big Five-privé-wildreservaat van 14.000 hectare biedt drie unieke safari-accommodaties: Thanda Safari Lodge, Villa iZulu en Thanda Tented Camp, elk een absolute droom om te ervaren.

Thanda’s toegewijde team van natuurgidsen en spoorzoekers leidt gasten op avontuur in de vlaktes, valleien en bergen van het reservaat, op zoek naar de legendarische Big Five en alle buitengewone dieren in het wild die te zien zijn tijdens een Afrikaanse Safari.

Thanda Safari Lodge heeft negen zelfstandige suites, elk met een royale leefruimte, een verwarmd dompelbad en buiten ‘sala’ of rustruimte met uitzicht op het reservaat. Het ronde ontwerp van de suites is een eerbetoon aan de Zulu-cultuur in de regio, waar traditionele boerderijen een cirkelvormig ontwerp hebben. De centrale eet- en ontmoetingsruimte van de Thanda Safari Lodge omvat een uitnodigende lounge, een groot terras en een bibliotheek met uitzicht op een waterpoel, een privé-zakenruimte, een sigarenbar en een indrukwekkende wijnkelder. Deze safarilodge heeft de Thanda Safari Spa, waar een scala aan behandelingen wordt aangeboden door vakkundig opgeleide therapeuten.

Behalve dat het gasten een onvergetelijke safari-ervaring biedt, onderscheidt Thanda Safari zich door de omarming van de Zulu-bevolking en de Zulu-cultuur – een van de meest raadselachtige, krachtige, duurzame culturen ter wereld. Thanda Safari zet zich in voor de sociaaleconomische empowerment van de lokale Zulu-gemeenschappen.

Categorie

Luxe

Faciliteiten

 • bar
 • restaurant
 • zwembad
 • Locatie

  Sfeerbeeld

  Dit jaar is ReizenNaarAfrika.be aanwezig op het het Vakantiesalon te Antwerpen op 23 tot 26  januari 2020.

  Wij kijken er dan ook naar uit om u (opnieuw) te ontmoeten en reisideeën met u uit te wisselen.

  X