THANDA TENTED LODGE

THE MARLY BOUTIQUE HOTEL & SPA
1 maart 2023
THANDA SAFARI LODGE
2 maart 2023
THE MARLY BOUTIQUE HOTEL & SPA
1 maart 2023
THANDA SAFARI LODGE
2 maart 2023

THANDA TENTED LODGE

Onze beoordeling:   

Dit meermaals bekroonde Big Five-privé-wildreservaat van 14.000 hectare biedt drie unieke safari-accommodaties, waaronder Thanda Tented Camp met zijn vijftien klassieke safaritenten en ultra-speciale Jabula-tent, perfect voor pasgetrouwden, andere speciale gelegenheden en gezinnen .

Veel gasten leggen uit dat ze het ritme van de wildernis voelen in Thanda Tented Camp, dat een traditionele safari-ervaring biedt. Het is kamperen, maar het is erg glamoureus, met prachtig ingerichte kamers met canvas muren, comfortabele bedden en binnen- en buitendouches.

Thanda Tented Camp heeft een centrale ruimte om te ontspannen en te dineren, met een zwembad en boma waar gasten ’s avonds rond het vuur zitten of genieten van een bushbraai. Alles in een suggestieve wildernisomgeving, aangevuld met flikkerend vuur en lantaarns die ’s nachts de paden naar de tenten verlichten. Gasten worden ’s avonds door bewakers naar hun safaritenten begeleid.

Heerlijke maaltijden worden bereid door de chef-koks van Thanda Tented Camp, inclusief een volledig Engels ontbijt na de gamedrive in de ochtend en drie- of viergangendiners ’s avonds na de gamedrive in de avond. Spabehandelingen worden aangeboden in de tenten van de gasten, waarbij de therapeuten van Thanda Safari een scala aan ontspannende of verjongende opties bieden.

Categorie

Luxe

Faciliteiten

 • bar
 • restaurant
 • zwembad
 • Locatie

  Sfeerbeeld

  Dit jaar is ReizenNaarAfrika.be aanwezig op het het Vakantiesalon te Antwerpen op 23 tot 26  januari 2020.

  Wij kijken er dan ook naar uit om u (opnieuw) te ontmoeten en reisideeën met u uit te wisselen.

  X