BOTSWANA

Onze beoordeling:   

Bij Shinde Footsteps betreed je een van de grootste, ongetemde regio’s van Afrika: de spectaculaire Okavango Delta. Ervaar de verbazingwekkende contrasten die ontstaan wanneer de machtige Okavango-rivier uitmondt in de dorre Kalahari-woestijn – het resultaat is een verscheidenheid aan habitats, rivierbossen, palmeilanden, permanente moerassen en droge zandvelden, allemaal met een ongeëvenaarde rijkdom aan dierendiversiteit. Dit kamp behoudt de elegantie en excentriciteit van de originele ‘under canvas Afrikaanse safari’. Shinde Footsteps biedt plaats aan maximaal zes gasten en biedt een intieme safari-ervaring voor koppels, kleine groepen vrienden of familie.
De Shinde Footsteps is een comfortabel privékamp waar gasten verblijven in vier speciaal ontworpen tenten. Eén van de vier tenten met een tweepersoonsbed of twee bedden heeft een extra slaapkamer, waardoor deze kan worden omgebouwd tot een familie-eenheid voor vijf personen. Elke tent heeft zijn eigen onlangs gerenoveerde badkamer met wastafel, porseleinen toilet en bushdouche. Er wordt zelfs een dagelijkse wasservice aangeboden. De ‘bush kitchen’ wordt gerund door onze chef-kok en bereidt menu’s om alle eetlust op te wekken.
Wandelen in de wildernis van de Okavango Delta is het hoogtepunt van een ‘echte safari’-ervaring. Er is geen speciale training vereist omdat de nadruk ligt op verkenning en ontdekking: elke ochtend nieuwe sporen volgen om de gebeurtenissen van de nacht te onthullen. Andere mogelijke activiteiten zijn gamedrives, Mokoro of vistochten (afhankelijk van de waterstanden).

Dit jaar is ReizenNaarAfrika.be aanwezig op het het Vakantiesalon te Antwerpen op 23 tot 26  januari 2020.

Wij kijken er dan ook naar uit om u (opnieuw) te ontmoeten en reisideeën met u uit te wisselen.

X